Het vakantiegevoel in eigen tuin

Met een zwemvijver in je tuin beleeft u elke dag van een instant vakantiegevoel. Tuinen Dekeyser legt uw klassieke zwemvijver of biopool aan met kennis van zaken en duurzame kwaliteitsproducten, geheel volgens uw wensen en verwachtingen.

Bovendien zorgen wij er dankzij onze ervaring in tuinarchitectuur en – aanleg voor dat uw zwemvijver perfect geïntegreerd wordt in uw tuinconcept. We houden rekening met de stijl en aanplanting in uw tuin en gebruiken zoveel als mogelijk natuurlijke materialen bij de afwerking van uw zwemvijver. Zo wordt uw tuin het jaar rond de ultieme oase van rust, ontspanning en gezelligheid…

Biopool zwemvijver aangelegd door Tuinen Dekeyser

Biopool, de zwemvijver 2.0

Met biopool gaan we nog een stapje verder dan bij een klassieke zwemvijver.  Een biopool heeft de look en de beleving van een zwembad met kraakhelder water en wanden zonder groenaanslag, maar werkt op natuurlijke wijze. De filtering gebeurt op basis van hydrolyse en is 100% ecologisch verantwoord. Zo krijgt u een authentieke zwembadervaring, maar zonder de schadelijke effecten van chloor- en zouttoevoeging. Bovendien kunnen we (met een aangepaste warmtepomp) het water in een biopool verwarmen tot 32°C en is de kuip afsluitbaar.

Biopool zwemvijver aangelegd door Tuinen Dekeyser

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Kiest u voor een zwemvijver dan kiest u een onderhoud- en milieuvriendelijk concept. Het water in een klassieke zwemvijver wordt op een natuurlijke manier gefilterd en schoon gehouden door lava en planten, zonder toevoeging van chemische producten. De algen geven de bodem en wanden een groene kleur, maar zwemmen doet u in proper en helder water.  

Op maat van uw wensen

De mogelijkheden voor uw zwemvijver zijn eindeloos en we maken u graag wegwijs doorheen vormen, formaten, uitvoering en afwerking. Dankzij ons deskundig advies kan u de juiste keuzes maken en geniet u van de zwemvijver die aan al uw verwachtingen voldoet

Wat kunnen wij voor u betekenen? Contacteer ons voor meer info over uw project!

Contact