Over ons

"Als jonge gast en fervent paardenliefhebber ben ik altijd al gepassioneerd door het buitenleven. Na mijn studie aan de VABI ging ik aan de slag bij een tuinaannemer waar ik de kneepjes van het vak leerde.

Mijn sterke ondernemersdrang en de impuls van mijn ouders en familie deden mij de stap zetten om zelfstandig te worden. Een beslissing waar ik nog geen moment spijt van gehad heb.

Ik prijs mij elke dag gelukkig dat ik mag werken in de branche die mij 100% ligt, met een fantastisch team dat telkens weer het beste van zichzelf geeft en voor klanten die mij het volle vertrouwen geven in hun tuinproject. Hun tevredenheid is mijn grootste voldoening!"

Tuinen Dekeyser

Gedreven door passie en ambitie

Het bedrijf is stap voor stap gegroeid, zowel in klanten als in activiteiten. Onze kennis en ervaring gebruiken we telkens op een andere manier in nieuwe projecten. Zo houden we onszelf scherp en tillen we ons werk naar een hoger niveau.

Die honger naar nieuwe uitdagingen zorgt ervoor dat we vooruitstrevend blijven in wat we doen. We voeden ons met kennis in contacten met partners, leveranciers, collega’s,... en gebruiken die waar we kunnen in onze dagdagelijkse werking.

Sinds 2018 vervoegt ook Pieters echtgenote Delphine de zaak. Delphine staat niet alleen in voor de administratie en is ook voor heel wat klanten een vast aanspreekpunt. Pieter en Delphine konden enkele jaren terug een ander tuinbedrijf overnemen en zo kregen de activiteiten en mogelijkheden een serieuze boost.

Ondertussen draait Tuinen Dekeyser als een geoliëde machine op volle toeren, maar de ambities om steeds beter te doen blijven groot. The best is yet to come...

Teamwork makes the dream work

Deze groei is enkel mogelijk dankzij de dagelijkse inzet van een toegewijde equipe. Jeugdig enthousiasme gaat hand in hand met jarenlange ervaring en die combinatie maakt dat Tuinen Dekeyser sterk en professioneel werk levert.

Tuinen Dekeyser

"De drive en goesting om van elk project een pareltje te maken loopt als een rode draad doorheen alles wat we doen."

Alles in eigen huis

Tuinen Dekeyser voert alle projecten uit in eigen beheer. Dat biedt u de luxe dat u slechts met één partner dient te overleggen voor uw project. Wij kunnen alle nodige stappen efficiënt inplannen en een vlot verloop garanderen. Een win-win voor alle partijen!

Interesse in eenmalig of periodiek groenonderhoud? Neem contact voor een offerte op maat!

Contact